Politika zasebnosti
siende

Družbe EKW - Kremen d.o.o., P-D Kremen d.o.o., KREMEN, d.d., Novo mesto, Dolenje Mokro Polje 40, SI - 8310 Šentjernej (v nadaljevanju: upravitelji) posvečajo posebno pozornost varovanju zasebnosti informacij, ki jih pridobijo od uporabnikov tega spletnega mesta in osebnih podatkov, ki jih posredujejo, v skladu z veljavno zakonodajo o varstvu osebnih podatkov v Republiki Sloveniji in uredbo GDPR. V nadaljevanju vas bomo seznanili s sistemom zbiranja, shranjevanja, uporabe in širjenja osebnih podatkov.

Našo spletno mesto lahko obiščete brez navedbe svojih osebnih podatkov. Navedba osebnih podatkov je potrebna le, če nas kontaktirate z izpolnitvijo kontaktnega obrazca Pišite nam in registracijo podjetja preko obrazca B2B registracija.

Osebni podatki, ki jih pridobimo z izpolnitvijo kontaktnega obrazca »Pišite nam«, so:

  • ime in priimek
  • elektronski naslov
  • vsebino vašega sporočila

Osebni podatki, ki jih pridobimo z registracijo podjetja preko obrazca B2B registracija, so:

  • ime in priimek
  • naziv podjetja
  • elektronski naslov
  • telefon
  • vsebino vašega sporočila

Poleg osebnih podatkov, ki nam jih posredujete vi, zbiramo še informacije o vašem IP-naslovu za določitev države iz katere prihajate. S temi informacijami bi morda lahko ugotovili vašo identiteto, vendar tega ne počnemo.

Registracijski podatki, prejeti z izpolnitvijo obrazca B2B registracija, se znotraj sistema uporabljajo samo za omogočanje dostopa do zaprtih vsebin na strani Produkti (prikaz tehničnih listov). Kontaktni podatki z izpolnitvijo kontaktnega obrazca Pišite nam se uporabljajo samo za komunikacijo po elektronski pošti.

Podatke, ki nam jih posredujete vi, obdelujemo za naslednje namene: za statistične namene, a le tako, da ni možno ugotoviti vaše identitete; za izboljšanje uporabniške izkušnje, za ugotavljanje težav s strežnikom in urejanje spletnih strani; za dobavo izdelkov in storitev, ki ste jih naročili na naših spletnih straneh; v druge namene, ki ste jih zahtevali oz. ste se z njimi strinjali, razen če je z zakonom predpisano drugače.

Vaši osebni podatki se bodo hranili 10 let oziroma dokler vašega soglasja ne prekličete v podjetjih EKW-Kremen d.o.o., P-D Kremen d.o.o., Kremen d.d.. Hranimo jih na strežnikih, ki so v našem upravljanju. Vaših podatkov v nobeni obliki ne bomo posredovali v uporabo tretjim osebam, razen če se boste s tem strinjali ali če bodo tako zahtevali pravosodni organi. Podatke računalniško shranimo ali računalniško obdelamo v Republiki Sloveniji in jih ne posredujemo v obdelovanje v tretje države. Na osnovi vašega soglasja ne poteka avtomatizirano sprejemanje odločitev. Soglasje ni pogoj za sklenitev pogodbe ali izvajanje storitev s strani družb.

Skladno z določili GDPR imate pravico zahtevati dostop do vaših osebnih podatkov in popravek ali izbris vaših osebnih podatkov ali omejitev obdelave v zvezi z njimi na osnovi pisne zahteve po elektronski pošti na naslov info@kremen-nm.si. Prav tako imate pravico do ugovora o obdelavi zbranih osebnih podatkov, pravico do prenosljivosti vaših osebnih podatkov ter pravico vložiti pritožbo pri Informacijskem pooblaščencu.

Več informacij:

EKW-Kremen d.o.o., P-D Kremen d.o.o., Kremen d.d.
Dolenje Mokro Polje 40
SI - 8310 Šentjernej

t: +386 7 3933 200
e: info@kremen-nm.si

 

Maj 2018
B2B
Prijava
zapri
B2B registracija


Potrdi
ali
Prijava
zapri
B2B prijava
Za dostop do vsebine se je potrebno prijaviti.
Potrdi
ali
Registriraj se